KirkeYoga

KirkeYoga: et pusterum med plads til nærvær

Hver uge er der KirkeYoga i Bellahøj Kirke. Det er en fast praksis, hvor vi øver os med nærvær at give krop og sind en oplevelse af at være til stede her og nu og finde ro. Det er det, mange kalder bøn. Så i Bellahøj Kirke er KirkeYoga en bønspraksis.

Der er KirkeYoga hver uge med efterfølgende te/kaffe:
- torsdag 8.30-9.30
- torsdag 10-11
- fredag 8.30-9.30

Der er begrænsede pladser, så derfor kræves tilmelding. Følg med i kirkens kalender på forsiden, hvor tilmelding til næste uges hold er klar hver torsdag. 

Er du interesseret i at få opdateringer omkring KirkeYoga, kan du skrive dig op til at modtage en månedlig nyhedsmail om KirkeYoga her.

Praktiske informationer
Vi har yogamåtter, tæpper, klodser og øjenpuder du kan bruge. Hvis du foretrækker at bruge dit eget udstyr, er du naturligvis velkommen til at tage det med.  

Pris: Det koster 20 kr. pr gang. Du kan betale per gange eller vælge at betale 200 kr for 10 gange, så fungerer det som et klippekort-system, og vi giver besked, når det er tid til at betale igen. Betaling sker til Mobile Pay 649349.

Forudsætninger: Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga. Men vær opmærksom på, at deltagelse sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Fortæl gerne underviseren om skader, smerter, graviditet og andre relevante fysiske og psykiske forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis. 

Vil du høre mere om KirkeYoga er du velkommen til at kontakte Hanna Smidt: hanna.smidt@gmail.com

Jeg glæder mig til at vi mødes til KirkeYoga i Bellahøj Kirke. 

Venlig hilsen

Hanna Smidt
exam. Yogalærer fra Dansk Yoga

Ønsker du at lave KirkeYoga derhjemme, kan du følge en video. 

Find  KirkeYoga videoer her

Find  KirkeYoga videoer her

Kalender for KirkeYoga

Yogavideoer

FOR VOKSNE