Konfirmation

Datoer for konfirmation

I 2025 holder vi konfirmation pinselørdag d. 7. juni og pinsedag søndag d. 8. juni.

Hvem kan blive konfirmeret

I Bellahøj Kirke konfirmeres unge, der bor i Bellahøj-Utterslev sogn og/eller går i 8. klasse på Bellahøj eller Utterslev skole.

Også unge, der ikke er døbt i forvejen, kan deltage i konfirmandundervisningen - dåben vil så finde sted i tiden op til konfirmationen.

Det er nemt at finde ud af, om du bor i sognet. Kig på www.sogn.dk.

Hvad går konfirmationsundervisningen ud på?

Præsterne Peter Møller Jensen og Asser Skude tilrettelægger hvert år et spændende forløb frem mod konfirmationen, der gør jer klogere på, hvad det vil sige at være døbt og hvad den kristne tro går ud på.
Vi tager fat på de store spørgsmål og kommer bl.a. omkring Gud, livets begyndelse og afslutning, godt og ondt, venskab og tillid, tro, håb og kærlighed.


Konfirmationsforløbet

Undervisningen ligger på  torsdag eftermiddage og begynder september 2024.

Sådan tilmelder du dig til konfirmation i Bellahøj Kirke

Mød op i Bellahøj Kirke på Frederikssundsvej 125A sammen med en af dine forældre torsdag d. 16. maj og tirsdag d. 21. maj 2024, begge dage kl. 17.00-19.00.
Medbring gerne din dåbsattest. 

Du kan også kontakte en af præsterne Peter Møller Jensen på 31 61 73 50 eller Asser Skude på 23 46 40 08 for nærmere information.

Hvis du allerede nu vil lave en tilmelding til konfirmation i 2025 - så kan du udfylde formularen her.

Herefter vil du modtage bekræftelse på at du er optaget på holdet og vi vil kontakte dig og dine forældre, når vi nærmer os undervisningsstart.