Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Gospelkoret Unusual

FEB
02

Gospelkoret Unusual


Onsdag d. 2. februar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Gospelkoret Unusual

Hvis du er sopran, alt bas eller tenor, har sunget før og er interesseret i at synge med i koret, er du velkommen til at kontakte koret på Gospelunusual@gmail.com, tlf 40 28 80 07 eller udfyld nedenstående, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Du vil blive inviteret til at deltage i en øveaften, og efter ‘øveren’ vil du sammen med vores korleder lave en lille stemmeprøve, så vi kan finde ud af, om du passer til koret.

Da vi er et ambitiøst kor, er det vigtigt for os, at du også får øvet lidt på sangene derhjemme. Vi skal nå at lære meget, og for ikke at skulle gentage det lærte, er det vigtigt, at du er mødestabil. Det koster 300 kr pr. måned hele året at være med  

Gospel Unusual blev dannet i 2000 og har base i Bellahøj kirke. 

De ca. 26 dygtige sangere har i tidens løb givet mange koncerter, og glade tilhørere har svinget til de stemningsfulde rytmer på Rosenborg slot, i Vestre Fængsel, på Langelandsfestivalen, i Sverige og Letland, i flere kirker på Sjælland og til forskellige bryllupper og kirkelige handlinger.

Vi har en fælles passion for rytmiske og smukke korarrangementer. 

Vores passion har drevet os gennem en vedholdende udvikling, og takket være vores ambitiøse korleder og vores dygtige pianist, har vi nået et højt niveau, som er med til at sikre oplevelsen for vores publikum.

Vi synger selvfølgelig nogle af de traditionelle rytmiske gospelnumre, som f.eks. “Oh! Happy Day” og “Amen”, men som vores navn antyder, har vi både ældre og moderne klassikere på progammet, som f.eks. John Lennons “Imagine” og Mary Mary’s “Shackles”.

Du kan læse mere på: https://gospelunusual.dk/halle...