Lørdag d. 30. oktober 2021, kl. 20:00
Tomas Ambt Kofod og Sisse Tomczyk
Toner til Halfdan

En af landets største musicalstjerner kommer til Bellahøj Kirke og synger ”Toner til Halfdan.” En koncert med helt nye Halfdan Rasmussen sange - dybe, stærke, rørende, sjove og Halfdan’ske tekster, sat i musik for allerførste gang og i 2019 udgivet på et velmodtaget album. Sanger og skuespiller Tomas Ambt Kofod er manden i front når ”Toner til Halfdan” spiller koncerter rundt om i landet. Tomas er en af landets allerstørste stemmer indenfor musicals og har bl.a. spillet hovedrollen som Fantomet i Phantom of The opera.

Koncerten akkompagneres af Sisse Tomczyk, som er komponisten bag disse nye sange.

Som publikum vil man i selskab med Toner til Halfdan, ganske sikkert få et nyt blik på det fantastiske tekstunivers, som Halfdan Rasmussen var en enestående mester udi. Et univers af ord og tekster, som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker. Halfdan havde ordet i sin magt, uanset om det var ramme alvor eller let og lystigt.

Skal Tomas Ambt Kofod sætte ord på, hvordan det er at arbejde med disse nye Halfdan Rasmussen sange, siger han: ”De her sange går lige i hjertekuglen på mig. Da jeg blev introduceret for de første af Sisses melodier og de fantastiske tekster, var det som at være ude at kigge på en kattekilling. Jeg sku’ bare kigge, men så ender man med at tage to med hjem! Jeg var solgt på stedet - Det er en sand fornøjelse.”

Komponist Sisse Tomczyk siger: ”At dykke ned i de her utroligt smukke tekster som Halfdan Rasmussen har skrevet og få lov at give dem et musikalsk liv, er en opgave jeg er meget ydmyg og taknemmelig overfor. Hver sang har fået sit helt eget udtryk, med respekt for den ”tone” jeg føler Halfdan har sat an, i digtene. Og så er det en ubeskrivelig glæde at forme musikken og sangene sammen med en sanger som Tomas.”

Du kan i selskab med ”Toner til Halfdan” forvente at opleve helt nye sider af vores allesammens Halfdan Rasmussen, når duoen gæster Bellahøj Kirke d. 30/10

Inden koncerten er der gudstjeneste kl. 17.00 og derefter middag til 70 kr. Du kan tilmelde dig middagen her.