Ældregudstjeneste

Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 København, Danmark
Johanne Haastrup
© Folkekirkens billeddatabase

I søndagens prædiketekst beder disciplene Jesus om, at han skal give dem en større tro. "Det er let at identificere sig med, synes jeg. Hvis blot vi havde en større tro, så ville vi gå glade og fortrøstningsfulde gennem livet, uden tvivl og uden at blive anfægtet af alverdens problemer eller af vores egen utilstrækkelighed. Ja, måske ville vi med en stor tro endda kunne udføre et mirakel i ny og næ?’ siger Johanne Haastrup, som er præst denne dag. ’Men Jesus bliver faktisk vred på dem og skælder dem ud. Hvorfor det?’ fortsætter hun, ’ja, det vil jeg forsøge at svare på i prædikenen.’ Gudstjenesten er lidt mere uformel, man kan få lov til at blive siddende, og præsten kommer rundt med nadver. Og så spilles der orgel til salmerne denne dag i Bellahøj Kirke.

Gudstjenesten er tilrettelagt, så det er nemt at deltage for dig, der er ældre.

• Præsten vælger kendte salmer og der er orgelmusik til.

• Du kan blive siddende under tekstlæsninger, velsignelse osv.

• Præsten kommer rundt til den enkelte med nadver, så alle kan blive siddende under hele gudstjenesten.

Hvis du er dårligt gående, kan du bestille kirkebil. Ring til kirketjenerne på tlf. 24 62 19 30 senest dagen før kl. 13.