Aftenrum med Charlotte Rørth

Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 København, Danmark
Journalist og forfatter Charlotte Rørth
© Lars Horn

Hvordan er det pludselig at sidde overfor Jesus?

Det ved Charlotte Rørth.

– Jeg var rystet, for jeg kendte kun intellektuelt til kristendommen, da jeg pludselig fik en lang række oplevelser, der var meget kropslige. Men det viste sig, at jeg ikke var alene, siger Charlotte Rørth.

Efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende”, har hun siden udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” og senest ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro’.

Kristeligt Dagblad kalder det “en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske. Men hvordan lever hun med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin? Og – ikke mindst – hvilken gavn gør det samfundet at tale om oplevelser?

Der vil være god tid til spørgsmål og debat.

Vi åbner dørene kl. 18.