Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Liveshow med Amphi

FEB
29

Liveshow med Amphi


Lørdag d. 29. februar 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Instruktør: Isaac Nissen
Fri entré
Liveshow med Amphi
© Isaac Nissen

Amphi optræder for første gang på samme scene til koncerten Ambivalens. De debuterer med fem originale sange i et live show med inspiration fra teater og performancekunst.

Temaet Ambivalens kommer af sangene, der alle arbejder med komplekse følelser, modstridende følelser eller mange følelser på én gang. Hvordan føles det at være dybt jaloux og forelsket i den samme person? Eller at flygte fra undergang med din elskede, som ikke vil med?

Milo, Ellis, Jaxton og Leone fortæller historier gennem skuespil og sang.
Undervejs vil Amphi invitere publikum med til at synge med på: "With a Little Help From My Friends" og "The Girl from Ipanema".

Stykket er instrueret af Isaac Nissen.

Medvirkende:

Marie-Louise Mastellone Ottesen som Milo Mira Berglund som Ellis Freja Mo som Jaxton Laura-Marie Harpelunde Roed som Leone Jonas Agerlund på keyboard Mads Christiansen på guitar Lucas Zukunft på bas Mikkel Skovgaard på trommer

Showet varer en time. Der er gudstjeneste i kirken kl. 16.

Efter gudstjenesten serverer vi lasagne, både i vegetarisk udgave og den klassiske med hakket oksekød inkl. en grøn salat og flutes. Til dessert kan du nyde en god hjemmebagt chokoladekage og en kop kaffe eller te.

Du kan tilmelde dig middagen her: https://forms.churchdesk.com/f...