Onlinegudstjeneste

Bellahøj Kirke online, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Peter Møller Jensen
© Asbjørn Sand

Vi håber at det snart igen vil være muligt at kunne fejre Bellahøjmessen sammen, for der er nu engang ikke noget så godt som det ægte menneskelige fællesskab, når vi søndag formiddag fylder kirken med liflige toner, gode ord og en festlig nadverfejring. Det glæder vi os til!

Men indtil da vil vi forsyne jer med en onlineversion af Bellahøjmessen i reduceret omfang. En præst og en musiker. Vi har jo ikke adgang til kirkerummet endnu, så vi sætter os i døråbningen og tænder for vores udstyr, så I kan følge med derude via kirkens Facebookprofil, https://www.facebook.com/bellahojkirke/

Det er hver søndag (samt Kristi Himmelfartsdag) kl. 10.30 – indtil nedlukningen af kirkerne er forbi og vi atter kan mødes ansigt til ansigt.

Du kan også se gudstjenesten her på kirkens hjemmeside, hvor den bliver lagt på om mandagen og er tilgængelig hele ugen.