Lørdagshøjmesse

Lørdag d. 25. januar 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 København, Danmark
Asser Skude

Denne lørdag skal vi høre evangeliet til dagen efter, Tredje søndag efter Helligtrekonger.

Evangeliet handler om tro: Hvad er tro? Hvordan får man den? Hvordan virker den?

Jesus sammenligner troen med et sennepsfrø, som alle på hans tid kender. Stort er det ikke, men siger Jesus. Bare en tro så lille som et sennepsfrø, kan udvirke mirakler: En tro så lille som et sennepsfrø kan flytte et træ op med rode, siger Jesus.

Hvordan vi skal få en tro som et sennepsfrø er et af det næste spørgsmål, man kunne stille? Og hvad skal vi bruge den tro til?

Kom og hør nærmere, når Asser Skude prædiker.

Musikere er Merete Ørting Lahey,Oliver Hoiness og Mikael R. Andreasen.

Efter gudstjeneste er der middag til 60 kr.

Kl. 19, efter middagen, kan du høre en familie fra Bhutan fortælle om hvordan det var at bo i en nepalesisk flygtningelejr i 17 år og blive vellykket integreret i Danmark.