Børnegudstjeneste med De Grønne Pigespejdere

Johanne Haastrup
Aftensmaden er gratis
© presse

De grønne pigespejdere i Bellahøj Kirke er med til denne børnegudstjeneste. Temaet er Gud og hvad vi kan bruge ham til. ’De grønne pigespejdere har et kristent fundament. Men selvom man er kristen, kan det være godt en gang i mellem at tænke højt sammen om, hvad det er, der er Gud i ens liv, og hvordan det giver sig til kende i ens liv og hverdag, at man er kristen. De grønne pigespejdere i Bellahøj Kirke er en broget flok af kloge piger, som ikke ’stikker op for bollemælk’. Jeg tror, vi kan få en god snak og en god gudstjeneste om Gud og hvad vi skal stille op med Ham, ’ siger Johanne Haastrup, som er præst til gudstjenesten på tirsdag.

Efter gudstjenesten spiser vi sammen (gratis).

NB.
Talemåden "stikker ikke op for bollemælk" refererer til at man kender værdien af sig selv og ikke giver op. I gamle dage var det at stikke neg op et hårdt arbejde, og derfor ville høstfolk der udførte sådant arbejde ikke kunne nøjes med retten bollemælk. (Bollemælk - Wikipedia, den frie encyklopædi)