Lørdag d. 25. februar 2023, kl. 16:00
Louise Getreuer Miskow
Middagen koster 70 kr. Vegetarmenuen koster kun 35 kr.

Bellahøjmesse med rytmisk musik

I Bellahøj Kirke kalder vi søndagens gudstjeneste kl. 10.30 for ”Bellahøjmesse”. ”Bella” selvfølgelig fordi kirken ligger på Bellahøj og ”højmesse” fordi det er Folkekirkens betegnelse for gudstjenesten om søndagen.

Hele essensen af Bellahøjmessen er at give dig som deltager et fællesskab at træde ind i og være en del af. I praksis foregår det f.eks. via fredshilsnen og når deltagere beder ind og udgangsbøn eller læse dagens bibeltekster op. Derudover forsøger præsten og musikerne at give dig tid til at reflektere gennem tekst og musik.

I Bellahøj Kirke spiller musikerne nutidig rytmisk musik som har relation til søndagens tekst. Du kan læse mere om musikerne her.

Efter gudstjenesten spiser vi sammen.

Her kan du tilmelde dig.