Søndag d. 15. januar 2023, kl. 10:30
Asser Skude
Bellahøjmesse

På søndag handler teksten fra Det nye testamente om brylluppet i Kana, hvor vand bliver til vin. Musikerne Merete og Mikael indleder gudstjenesten med en bryllupsmarch, og slutter gudstjenesten af med Mikaels melodisætning til Ingemans kendte vintersalme: ”I sne står urt og busk i skjul”, som du kan høre her:

Bellahøjmesse med rytmisk musik

I Bellahøj Kirke kalder vi søndagens gudstjeneste kl. 10.30 for ”Bellahøjmesse”. ”Bella” selvfølgelig fordi kirken ligger på Bellahøj og ”højmesse” fordi det er Folkekirkens betegnelse for gudstjenesten om søndagen.

Hele essensen af Bellahøjmessen er at give dig som deltager et fællesskab at træde ind i og være en del af. I praksis foregår det f.eks. via fredshilsnen og når deltagere beder ind og udgangsbøn eller læse dagens bibeltekster op. Derudover forsøger præsten og musikerne at give dig tid til at reflektere gennem tekst og musik.

I Bellahøj Kirke spiller musikerne nutidig rytmisk musik som har relation til søndagens tekst. Du kan læse mere om musikerne her.