Lørdag d. 9. april 2022, kl. 09:00
Peter Møller Jensen
Pilgrimsvandring på Amarminoen

Pilgrimsvandring på Amarminoen – fra DR Byen til Dragør med Peter Møller Jensen.

Dagen før palmesøndag, vandrer vi påsken i møde, først gennem Pinseskoven og ud over Vestamagers uendelige savannelandskab, derefter ind i Kongelunden, inden vi igen kommer ud under åben himmel og går langs Amagers sydstrand frem til målet i det gamle Dragør med havnemiljø og landsbystemning. En herlig og afvekslende tur på ca. 15 km.

Undervejs vil jeg servere en række udsøgte ord til eftertanke, så vi sammen kan berede os til det svedige drama og fundere over påskens betydning for os nutidsmennesker.

Mødetid og -sted: Busterminalen på hjørnet af Kongelundsvej og Nøragersmindevej lørdag d. 9. april kl. 10.00. Der er fælles afgang med bus og metro fra Bellahøj kirke kl. 9.00. Mulighed for tilslutning på Nørreport st. (metrostationen) kl. 9.30 og på Vestamager st. (ved stoppestedet for bus 33 mod Nøragersmindevej) kl. 9.52. Bus 33 kører fra Rådhuspladsen til Nøragersmindevej kl. 9.26.

Turens længde: 15 km.

Turen afsluttes i Dragør, hvorfra der er busser tilbage mod byen og Nøragersmindevej.