MAR

Lørdag d. 12. marts 2022, kl. 09:00
Peter Møller Jensen
Pilgrimsvandring på Amarminoen

Pilgrimssæsonen 2022 begynder lørdag d. 12. marts med første del af Amarminoen, den nye 27 km lange pilgrimsrute ude på Amager fra DR Byen til Dragør, som vi vil dele over i to halvdele. Glæd jer til at opleve det storslåede landskab på Amager Fælled og Vestamager, hvor der er højt til himlen og vide udsigter, selvom vi er tæt på storbyen. Den første del af Amarminoen byder også på en flot promenade langs Kalvebodernes kyst og en skovtur mellem birketræerne i Pinseskoven. Dagens indre vandring bliver en vandring i fastetidens landskab, hvor vi med brug af pilgrimstraditionens syv nøgler lukker op for en refleksion over balancen mellem den materielle og den åndelige side i tilværelsen. Er det mon enkelhedens, stilhedens eller åndelighedens nøgler, vi hver især har brug for lige nu i vores liv?

Mødetid og -sted: DR Byen metrostation (på linjen M1 mod Vestamager) lørdag d. 12. marts kl. 9.45. Der er fælles afgang med bus og metro fra Bellahøj kirke kl. 9.00.  Mulighed for tilslutning på Nørreport st. (metrostationen) kl. 9.30.

Turens længde: 15 km.

Turen afsluttes ved Nøragersmindevej, hvorfra der er busser tilbage mod byen og Vestamager metrostation.