MAJ

Lørdag d. 14. maj 2022, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Peter Møller Jensen og Asser Skude

Af Peter Møller Jensen

Maj måned er konfirmationstid i landets kirker, og også i Bellahøj kirke er årets unge konfirmander fra Bellahøj og Utterslev klar til at fejre den store dag. Efter et år med samtaler om tro, håb og kærlighed, gudstjenestedeltagelse og kreative udfordringer er det tid til den længe ventede festdag.

Store Bededag, fredag d. 13. maj og dagen efter, lørdag d. 14. maj vil Bellahøj kirke blive fyldt til sidste plads med konfirmanderne selv, deres familie og venner – og i en stemning af glæde og fremtidsforventning vil de unge bekræfte og blive bekræftet i den dåb, der har knyttet dem til Guds store familie. Nu er de gamle nok til at tage stilling til det største i livet – nu kan de svare for sig selv, når tilværelsens store spørgsmål banker på.

Jo, foråret er kommet, konfirmanderne springer ud – og vi deler glæden og ønsker dem alt godt fremover!