Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Kunstudstilling “Forårsfryd” - Lisbeth Aggerbeck udstiller i Bellahøj Kirke i maj/juni

Kunstudstilling “Forårsfryd” - Lisbeth Aggerbeck udstiller i Bellahøj Kirke i maj/juni


# Forside blog
Udgivet af Karen Ellen Strube, fredag d. 12. maj 2023, kl. 00:00

Lisbeth Aggerbeck kalder sin udstilling for “Forårsfryd”. Det er sådan, hun oplever foråret, og den stemning har hun søgt at afspejle i sine malerier på udstillingen, hvor et af dem bærer titlen “Forårsfryd”. Lisbeths fortolkning af naturen udtrykkes i former og farver i abstrakte billeder, malet på lærred eller papir. 

Tom Jørgensen, kunstanmelder ved Jyllands Posten og redaktør af Kunstavisen, skriver i en anmeldelse af Lisbeth Aggerbecks kunst om maleriet “Mennesket og naturen”: “Som de fleste malerier er også dette bygget op af mørke farver, hvorfra lysere og mere klare toner udspringer i en slags koloristisk skabelsesproces af stor intensitet og poesi.” Og et andet sted står der: “Hendes friske malemåde og stærke naturfølelse vækker genklang hos beskueren, der instinktivt mindes egne oplevelser. Bedre udgangspunkt for en god kunstoplevelse findes vel ikke.” 

Sideløbende med maleriet arbejdede Lisbeth i mange år som gymnasielærer, men har i de seneste år fokuseret på at male og studere kunsthistorie. 

Udstillingen kan ses i kirkens åbningstid i maj og juni måned 2023.